EXPERT IN WOND- EN DECUBITUSZORG

Iedereen verdient de beste zorg en een spoedig herstel. Complexe wonden en doorliggen staan dat herstel in de weg en verminderen het welzijn van cliënten. Daarom biedt Q Care wond- en decubituszorg van de allerhoogste kwaliteit. Onafhankelijk, gecertificeerd en volledig vergoed.

Q Care in beeld

Onze missie nemen we uiterst serieus. Hoe we ervoor zorgen dat we de beste wond- en decubituszorg en service verlenen aan onze cliënten en zorgprofessionals? Door te investeren in onze eigen wond- en decubitusverpleegkundigen en wondconsulenten. Ook delen we graag onze kennis te delen met zorgprofessionals. Zo maken we het gezamenlijk mogelijk om de beste zorg te leveren. Onze dienstverlening is op maat en toegespitst op de zorgbehoeften van cliënten en zorgprofessionals.

Q Care wond- en decubituszorg

Q Care biedt een totaalpakket op het gebied van wond- en decubituszorg aan cliënten en zorgprofessionals. Dat doen we vanuit de eenvoudige gedachte dat iedereen de allerbeste zorg verdient. Zorg die bijdraagt aan een spoedig herstel en een optimale kwaliteit van leven. Om samen met professionals de beste wond- en decubituszorg te bieden aan cliënten, is kennisdeling noodzakelijk. Q Care heeft een kenniscentrum opgezet voor iedereen die inhoudelijk meer te weten wil komen over complexe wonden, decubitus en de behandeling ervan. Via de Q Care Academie geven onze experts trainingen en cursussen waarmee we uw kennisniveau naar een hoger niveau tillen!

Q Care 20-jarig jubileum - Aftermovie personeelsfeest
Preventie is het sleutelwoord van de toekomstige zorg! Q Care als 'best practice' door Michel van Schaik (Rabobank)
Q Care wond- en decubituszorg viert haar 20-jarig bestaan!
Onze decubitus verpleegkundigen indiceren, installeren en leveren (merkonafhankelijke) AD-hulpmiddelen, direct aan het bed.