Solliciteren

Heb je interesse in een leuke baan bij Q Care? Dan nodigen we je graag uit om contact met ons op te nemen. Klik hier voor onze actuele vacatures.

PROCEDURE

Q Care groeit. Daarom zijn we voortdurend op zoek naar goede mensen. Vind je het leuk om bij Q Care aan de slag te gaan? Kijk dan eerst eens bij onze vacatures. We hebben allerlei mensen nodig.

De sollicitatieprocedure is eenvoudig. Als je een vacature ziet die je aanspreekt, kun je heel snel en makkelijk solliciteren. Stuur via de vacature pagina op deze website gewoon een mail met een motivatiebrief en je cv, ter attentie van Evelien van der Gouw. Hou je niet zo van schrijven? Voor een aantal functies mag je Evelien ook gewoon bellen op 013 – 522 06 06. Je leest in de vacature precies hoe je kunt reageren.

Nadat je ons gemaild of gebeld hebt, ontvang je een bevestigingsmail. Als je in aanmerking komt voor de functie, nodigen we je uit voor een eerste kennismaking. Als je daarna doorgaat naar de tweede ronde, nodigen we je uit voor een tweede en eventueel derde gesprek.

Voor sommige functies laten we een assessment doen. Hiervoor werken we samen met gerenommeerde bureaus. Het kan ook zijn dat we je vragen om een dagje mee te lopen. Je maakt dan kennis met jouw nieuwe collega’s. Bovendien krijg je meteen een goed beeld van de functie.

Meer weten over Q Care? Bezoek ook onze corporate website.